tentang Kami

ÉléktronikPabrikan

Jiangsu Yangjie Runau Semicondutor Co., Ltd. mangrupikeun produsén alat semikonduktor kakuatan di Cina.Pikeun ampir 30 taun, Runau geus kaala kaahlian nyadiakeun solusi paling inovatif pikeun mastikeun kinerja dipercaya tina alat éléktronik kakuatan.Dina Januari 2021, salaku perusahaan korporasi Yangzhou Yangjie Electronic Technology Co., Ltd, korporasi papan utama anu diterbitkeun di daratan utama China, Runau nuju kana pangembangan kamampuan manufaktur anu hébat dina aplikasi semikonduktor kakuatan tinggi.Iraha waé diperyogikeun, teknisi, insinyur, tim produksi sareng tenaga penjualan damel raket sareng para nasabah pikeun mastikeun kualitas luhur, kasadiaan, sareng kinerja énérgi tina fasilitas listrikna.

PRODUK

  • CHIP

    CHIP

    Standar kualitas luhur
    Parameter konsistensi anu saé
    Chip thyristor: 25.4mm–99mm
    Chip panyaarah: 17mm–99mm

  • Thyristor

    Thyristor

    Phase Control Thyristor
    Peunteun 100-5580A 100-8500V
    Gancang Pindah Thyristor
    Peunteun 100-5000A 100-5000V

  • Press-pack IGBT(IEGT)

    Pencét-pak IGBT (IEGT)

    Kapasitas kakuatan tinggi
    runtuyan gampang disambungkeun
    Alus anti shock
    kinerja termal alus teuing

  • power assembly

    assembly kakuatan

    Puteran rectifier éksitasi
    tumpukan tegangan tinggi
    Sasak panyaarah
    saklar AC

  • rectifier diode

    dioda panyaarah

    Dioda baku
    Dioda gancang
    Dioda las
    Dioda puteran

  • heat sink

    panyerep panas

    SF Series Air Cool
    SS Series Cai Cool

  • power module series

    runtuyan modul kakuatan

    Paket standar internasional
    Struktur komprési
    Ciri suhu anu saé
    Gampang masang sareng ngajaga

INQUIRY

PRODUK CIRI

  • Chip Thyristor

    •Unggal chip diuji di TJM, inspeksi acak mastikeun dilarang.
    Konsistensi alus teuing tina parameter chip
    •Serelek tegangan dina kaayaan low
    • Kuat lalawanan kacapean termal
    • The ketebalan tina lapisan aluminium katoda nyaeta luhur 10µm
    •Double lapisan panyalindungan dina mesa
    Thyristor Chip
  • Thyristor Standar Tinggi

    • standar produksi luhur dilarapkeun
    • Ultra-low dina kaayaan serelek tegangan
    • Cocog jeung runtuyan atawa circuit sambungan paralel kalawan Qrr loyog jeung nilai VT
    • kinerja hadé ti thyristor kontrol fase Tujuan umum
    • Dirancang husus pikeun grid kakuatan sarta sarat luhur
    • kualitas produk nyaeta tujuan militér normal
    High Standard Thyristor
  • Bébas Ngambang Phase Control Thyristor

    • téhnologi silikon Free-ngambang
    • Low dina kaayaan serelek tegangan jeung switching karugian
    • Kamampuhan penanganan kakuatan optimal
    • Gerbang amplifying disebarkeun
    • Traksi jeung transmisi
    • transmisi HVDC / SVC / catu daya ayeuna tinggi
    Free Floating Phase Control Thyristor
  • Standar Tinggi Gancang Pindah Thyristor

    • Anyar dirancang ngagedekeun struktur Gerbang
    • prosés produksi planar
    • Ruthenium-plated molybdenum disc
    • leungitna switching Low
    • kinerja tinggi di / dt
    • Cocog jeung Inverter, DC chopper, UPS jeung kakuatan pulsa
    • Dirancang husus pikeun grid kakuatan sarta sarat luhur
    • kualitas produk nyaeta tujuan militér normal
    High Standard Fast Switch Thyristor
  • Gerbang GTO Pareuman Thyristor

    Téknologi manufaktur GTO diwanohkeun ka Runau dina taun 1990-an ti UK Marconi.Sareng bagian-bagian éta disayogikeun ka pangguna global kalayan kinerja anu dipercaya sareng diulas dina:
    • Sinyal pulsa positif atawa négatif micu alat pikeun ngahurungkeun atawa mareuman.
    • Utamana dipaké pikeun aplikasi-daya luhur saluareun tingkat megawatt.
    • tegangan tahan High, ayeuna tinggi, lalawanan surge kuat
    • Inverter tina karéta listrik
    • santunan kakuatan réaktif dinamis tina grid kakuatan
    • kakuatan tinggi DC pangaturan speed chopper
    GTO Gate Turn-Off Thyristor
  • Dioda las

    • kamampuhan ayeuna maju High
    • serelek tegangan maju Ultra-low
    • lalawanan termal Ultra-low
    • reliabiliti operasional High
    • Cocog jeung frékuénsi panengah atawa tinggi
    • Rectifier of inverter tipe lalawanan welder
    Welding Diode
  • Standar High Power Module

    • kualitas luhur pabrik baku, hal modul brand internasional
    • Dirancang pikeun pamaké kalawan sarat kinerja luhur
    • insulasi listrik antara chip sarta baseplate
    • pakét standar internasional
    • Struktur komprési
    • ciri hawa Alus tur kamampuhan Ngabuburit kakuatan
    High standard Power Module
locomotive high power rectifier 4500V 2800V
high voltage phase controlled thyristor for soft start
welding diode
high power phase controlled thyristor fast switch thyristor for induction heating melting furnace
  • thyristor panyaarah GTO pikeun Electric Train

    Dioda panyaarah kakuatan tinggi sareng thyristor anu disayogikeun ku Runau Electronics ngabentuk sirkuit panyaarah sasak, anu tiasa ngawujudkeun pangaturan tegangan lemes antara tahapan.Aman jeung Dipercaya.2200V 2800V 4400V
    thyristor rectifier GTO for Electric Train
  • Lemes Mimitian

    Turunkeun tegangan conductive handap, kamampuhan leuwih-ayeuna kuat, dampak luhur & résistansi tegangan jeung solusi paling ongkos efisien, Runau thyristor nyadiakeun sagala kapuasan aplikasi komprehensif starter lemes sampurna.
    Soft Start
  • Mesin las

    Dioda las ogé katelah dioda FRD ayeuna ultra-luhur, diulas dina kapadetan arus anu luhur, tegangan dina kaayaan anu rendah pisan sareng résistansi termal anu rendah, tegangan bangbarung rendah, résistansi lamping leutik, suhu simpang anu luhur.Runau las diodes rentang IFAV ti 7100A mun 18000A nu loba dilarapkeun dina welders lalawanan jeung frékuénsi ti 1KHz mun 5KHz.
    Welding Machine
  • Pemanasan induksi

    Fase dikawasa thyristor jeung switch gancang thyristor anu dijieun dina prosés standar tinggi, diulas dina chip téh sadayana struktur diffused, dioptimalkeun design gerbang disebarkeun, kinerja dinamis alus teuing, kinerja switching gancang, leungitna switching low, kacida cocog pikeun aplikasi pemanasan induksi.
    Induction Heating