Taros Kami

Runau Semiconductor Co., Ltd.

Alamat

Gedong 3, No 20 Jalan Usaha, Zona Pangembangan, Kacamatan Guangling, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

Internasional: + 86-514-87257428

Doméstik: + 86-514-87218606

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami