Pemanasan induksi

Alat Éléktronik Kakuatan Pemanasan Induksi

Thyristor 1
Runau thyristor

Pemanasan induksi utamana dipaké pikeun smelting logam, pelestarian panas, sintering, las, quenching, tempering, diathermy, purifikasi logam cair, perlakuan panas, pipe bending, sarta pertumbuhan kristal.Catu daya induksi diwangun ku sirkuit panyaarah, sirkuit inverter, sirkuit beban, kontrol sareng sirkuit panyalindungan.

Téknologi catu daya frékuénsi sedeng pikeun pemanasan induksi nyaéta téknologi anu ngabenerkeun frékuénsi kakuatan arus bolak-balik (50Hz) kana kakuatan langsung teras dirobih kana frekuensi sedeng (400Hz ~ 200kHz) ngalangkungan alat semikonduktor kakuatan sapertos thyristor, MOSFET atanapi IGBT.Fitur téhnologi dina métode kontrol fléksibel, kakuatan kaluaran badag, sarta efisiensi leuwih luhur ti unit, sarta merenah pikeun ngarobah frékuénsi nurutkeun sarat pemanasan.

The panyaarah tina parabot catu daya leutik sarta sedeng adopts tilu-fase thyristor rectification.Pikeun alat catu daya kakuatan tinggi, rectification thyristor 12-pulsa bakal diterapkeun pikeun ningkatkeun tingkat kakuatan catu daya sareng ngirangan arus harmonik sisi grid.Unit kakuatan inverter diwangun ku-tegangan tinggi-ayeuna switch gancang thyristor paralel lajeng runtuyan disambungkeun ngawujudkeun kaluaran kakuatan tinggi.

Inverter sareng sirkuit résonansi tiasa dibagi kana dua jinis dumasar kana sipat strukturna: 1) jinis résonansi paralel, 2) jinis résonansi séri.

Jinis résonansi paralel: thyristor cooled cai-tegangan tinggi (SCR) dianggo pikeun ngabentuk unit kakuatan inverter tipe ayeuna, sareng kaluaran kakuatan tinggi diwujudkeun ku superposisi thyristor.Sirkuit résonansi umumna ngagunakeun struktur résonansi paralel lengkep, ogé milih tegangan ganda atanapi mode trafo pikeun ningkatkeun tegangan dina induktor numutkeun sarat anu béda, utamina diterapkeun dina prosés perlakuan pemanasan.

Jinis résonansi séri: thyristor cooled cai-arus tinggi (SCR) sareng dioda gancang dianggo pikeun ngabentuk unit kakuatan inverter tegangan, sareng kaluaran kakuatan tinggi diwujudkeun ku superposisi thyristor.Sirkuit résonansi ngagunakeun struktur résonansi séri, sareng trafo diadopsi pikeun cocog sareng sarat beban.Salian kaunggulan faktor kakuatan tinggi di Grid-sisi, rentang adjustment kakuatan lega, efisiensi pemanasan tinggi jeung laju kasuksésan mimiti-up tinggi, ayeuna teh jadi beuki loba dipaké dina taun ayeuna sarta utamana dilarapkeun dina prosés lebur.

Saatos ningkatkeun prosés manufaktur, Runau ngahasilkeun thyristor saklar gancang ngagunakeun radiasi neutron sareng prosés sanésna pikeun langkung pondok waktos péngkolan-pareum sareng kapasitas kakuatan ningkat akibatna.

Pasokan listrik frékuénsi sedeng pemanasan induksi ngadopsi thyristor salaku alat kakuatan utama parantos nutupan sadaya widang kalayan frékuénsi operasi di handap 8kHz.Kapasitas kakuatan kaluaran dibagi kana 50, 160, 250, 500, 1000, 2000, 2500, 3000kW, 5000KW, 10000KW frékuénsi operasi nyaéta 200Hz, 400Hz, 1kHz, 2.5kHz, 8kHz.10 ton, 12 ton, 20 ton pikeun lebur baja tur reservations termal, parabot kakuatan utama nyaéta catu daya frékuénsi sedeng.Ayeuna kapasitas kakuatan kaluaran maksimal dugi ka 20000KW tina 40Ton.Sareng thyristor mangrupikeun konvérsi kakuatan konci & komponén inversi anu kedah diterapkeun.

Produk has

Phase Controlled Thyristor

KP500A-1600V

KP800A-1600V

KP1000A-1600V

KP1200A-1600V

KP1500A-1600V

KP1800A-1600V

KP2500A-1600V

KP2500A-1600V

KP1800A-3500V

P2500A-3500V

KP1800A-4000V

KP2500A-4200V

Gancang Pindah Thyristor

KK500A-1600V

KK800A-1600V

KK1000A-1600V

KK1200A-1600V

KK1500A-1800V

KK1800A-1800V

KK2000A-2000V

KK2500A-2500V

KK3000A-3000V

KK1800A-3500V

Dioda Rectifier

ZK1000A-2500V

ZK1500A-1800V

ZK1800A-3000V

ZK2000A-2500V

ZK2500A-2500V