Ngabalikeun-ngalaksanakeun Thyristor

Katerangan pondok:

Fitur:

• Sambungkeun dioda antara anoda jeung katoda thyristor dina paralel sabalikna

• pondok péngkolan-off waktos

• leungitna Low

Aplikasi:

• traction

• pemanasan induksi


Rincian produk

Tag produk

TIPE

IT (AV)

TC

VDRM

ITSM@TVJIM&10 jnt

I2t

VTM@ABDIT&TJ=25 ℃

Tq

@ABDIT&TJ=125 ℃

di/dt=25A/μS

dv/dt=50v/μs

VD= 0,67 VDRM

Tjm

Rjc

Rcs

F

m

KALUAR

GARIS

A

V

A

A2s

V

A

μs

℃/W

℃/W

KN

Kg

KN760-25

760

70

2500

14000

9,8 × 105

2.10

2000

40

125

0,022

0,005

22

0.6

T8C

TIPE

IF(AV)

TC

VRRM

ITSM@TVJIM&10 jnt

I2t

VFM@ABDIF&TJ=25 ℃

Trr

@ABDIFM=320A;

di/dt=25A/μS

TJ= 125 ℃ VD= 100 V

Tjm

Rjc

A

V

A

A2s

V

A

μs

℃/W

KN760-25

202

70

2500

4000

8×104

3.00

1200

5.6

125

0.01


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami