Tentang Kami

RUNAU

Reformasi ka sampurna, Ngalaksanakeun ka hébat

Profil Perusahaan

Jiangsu Yangjie Runau Semiconductor Co., Ltd. nyaéta produsén ngarah alat semikonduktor kakuatan di Cina.Kalayan téknologi sareng kaahlian produksi anu diakui sacara global diwanohkeun sareng diadopsi, para pangadeg Runau Semiconductor parantos kalibet dina industri semikonduktor kakuatan tinggi di Cina langkung ti 30 taun.Runau parantos ngagaduhan kaahlian pikeun nyayogikeun solusi anu paling inovatif dina panalungtikan, desain, pamekaran, pangukuran, sareng manufaktur alat semikonduktor kakuatan tinggi, modul kakuatan, sareng unit rakitan sistem anu tiasa dianggo.Runau mibanda kamampuhan pinuh pikeun nyadiakeun seni alat éléktronik kakuatan kinerja kaayaan jeung dipercaya.Dina Januari 2021, Runau diusahakeun ku Yangzhou Yangjie Electronic Technology Co., Ltd, korporasi anu diterbitkeun dewan utama di daratan utama China, nuju kana pamekaran anu hébat dina séri manufaktur alat semikonduktor kakuatan tinggi.Iraha waé anu diperyogikeun, teknisi, insinyur, tim produksi sareng tenaga penjualan urang bakal damel raket sareng para nasabah pikeun mastikeun kualitas luhur, kasadiaan dina waktosna, sareng kinerja énérgi tina fasilitas listrikna.

Pausahaan ieu diwangun ku workshop ultra-bersih 2000m2, 100s susunan fasilitas produksi paling canggih tur alat ukur, anggota paling bakat 70an pagawe ngalaman dina garis produksi, 12 insinyur profésional sarta teknisi (4 insinyur senior) dina R&D jeung unit manufaktur. .Dr Henri Assalit, kasohor di industri semikonduktor kakuatan Amérika, diondang salaku konsultan ngembangkeun teknis.Kaahlian prosés canggih sareng standar produk diterapkeun di Runau pikeun ngadegkeun kaunggulan kalapa dina téknik sareng manufaktur.

Kalayan évolusi kontinyu sareng téknologi anu paling maju anu diterapkeun, Runau diakuan salaku ahli dina manufaktur alat semikonduktor kakuatan kualitas luhur sareng kinerja tinggi di Cina, kartu garis kalebet:

● Babak jeung kuadrat thyristor & panyaarah chip dioda

Thyristor & dioda panyaarah, dioda welder, GTO, pencét-pack IGBT, modul kakuatan, jeung rakitan.

6"thyristor & panyaarah jeung nepi ka 8500V alat tegangan tinggi sadia dina garis produksi.

Produk anu loba dilarapkeun dina traction listrik, transformasi kakuatan sarta distribusi, rolling, pemanasan induksi, kakuatan plating listrik, éléktrolisis, converter frékuénsi, starter lemes, speed motor controller, UPS, SVC & SVG jeung panerapan rumah tangga, jsb.

Runau diwariskeun kalayan réaksi gancang, perbaikan kontinyu, sareng strategi jasa internasional.Runau bakal neruskeun nyadiakeun perbaikan sarta solusi customer-berorientasi dina widang tegangan tinggi & alat ayeuna tinggi ogé integrasi sistem dina aplikasi semikonduktor kakuatan pikeun mitra global.

xxc
Bengkel
+㎡
Pagawé
+

Tur Pabrik