Warta

  • HATE URANG SARENG

    HATE URANG SARENG

    Dina 18 Désémber 2023, lini 6,2 SR lumangsung di Jishishan County, Linxia, ​​Propinsi Gansu, ngabalukarkeun sababaraha korban jiwa jeung karuksakan harta.Dina momen kritis ieu, Jiangsu Yangjie Technology Company gancang nyandak tindakan sareng nyumbangkeun sajumlah ageung bahan pikeun ngadukung d...
    Maca deui
  • Standar produksi ZW séri las dioda

    Standar produksi ZW séri las dioda

    Rujukan normatif anu diterapkeun ku Jiangsu Yangjie Runau Semiconductor Co dina produksi dioda las nyaéta kieu: 1. GB/T 4023—1997 Alat Diskrit Alat Semikonduktor Jeung Sirkuit Terpadu Bagian 2: Dioda Rectifier 2. GB/T 4937—1995 Mékanis sareng Uji Iklim ...
    Maca deui
  • Inspeksi jeung bungkusan ZW séri las dioda

    Inspeksi jeung bungkusan ZW séri las dioda

    Métode tés sareng aturan pamariksaan 1. Angkatan ku pamariksaan angkatan (Grup A inspeksi) Tiap angkatan produk kedah dipariksa dumasar kana Tabel 1, sareng sadaya item dina Tabel 1 henteu ngaruksak.Tabél 1 Inspection Per Grup Angkatan InspectionItem Inspection Method Criterion AQL (Ⅱ) A1...
    Maca deui
  • Pancegahan pikeun ngagentos thyristor

    Masalah-masalah di handap ieu kedah diperhatoskeun nalika ngagentos thyristor: 1. Nalika ngagentos thyristor, hal kahiji anu kedah diperhatoskeun nyaéta sababaraha rupa: dua raray thyristor, sareng raray radiator luhur sareng handap.Kahiji, nengetan beungeut teu bisa boga liang, bulu, lebu ...
    Maca deui
  • Pamilihan unsur mimiti lemes tina motor

    Daya motor P=220KW Tegangan input motor U=380V Rumus itungan catu daya tilu-fase P=1.732*U*I*cosa Nilai U jeung I valid Biasana lamun motor dimimitian, cosa=0.8 arus rata-rata per fase IT (AV)=0.9*I Rata-rata advection IT1(AV) pikeun tiap komponén = 0.45*I The mimiti curre...
    Maca deui
  • Jiangsu Yangjie Runau Semiconductor Co., Ltd. dipanggang dina Méi

    Jiangsu Yangjie Runau Semiconductor Co., Ltd. dipanggang dina Méi

    Yangzhou, Hiji kota geulis di kalér Walungan Yangtze, teu ngan imah Slender West Lake, hiji kelas dunya lima-A-tingkat titik endah, budaya Budha éksténsif jeung profound, tapi ogé aya dahareun alus teuing di Yangzhou.Cinta kampung halaman anjeun tina cinta sareng tuangeun Yangzhou!Dina atawa...
    Maca deui
  • Pertimbangan persamaan tegangan dina komponén séri

    Pertimbangan persamaan tegangan dina komponén séri

    Nalika komponén dipaké dina séri, balancing tegangan biasana diperlukeun.Bentuk sirkuit balancing tegangan dipidangkeun dina Gambar di handap 1. Dina raraga pikeun mastikeun yén tegangan dina komponén saimbang, arus ngalir ngaliwatan loop balancing tegangan biasana diperlukeun pikeun jadi leuwih ti ...
    Maca deui
  • Métode ngumpul jeung PERHATOSAN HEATSINK semikonduktor kakuatan

    Heatsink mangrupikeun alat anu diperyogikeun pikeun niiskeun alat semikonduktor kakuatan sapertos jinis piringan sareng jinis modul thyristor sareng dioda ku hawa atanapi cai anu dipaksa.Pikeun ngajaga kinerja normal sareng dipercaya, anjeun kedah milih heatsink anu cocog sareng ngumpulna leres.Métode utama ...
    Maca deui
  • Pangaruh tekanan atmosfir handap (di luhur 2000m dpl) kana kinerja kaamanan produk éléktronik

    1, Bahan insulasi dina médan listrik ogé bakal ancur alatan kakuatan insulasi sarta leungit kinerja insulasi alatan, lajeng bakal aya fenomena ngarecahna insulasi.Standar GB4943 sareng GB8898 netepkeun clearance listrik, jarak ngarayap sareng penetrasi insulasi ...
    Maca deui
  • Pangaruh tekanan atmosfir handap (di luhur 2000m dpl) kana kinerja kaamanan produk éléktronik

    Ayeuna, standar internasional pikeun peralatan téknologi inpormasi sareng alat audio sareng pidéo nyaéta IEC60950, IEC60065, wengkuan aplikasina nyaéta 2000m di luhur permukaan laut sahandapeun daérah, utamina di daérah garing sareng kaayaan iklim sedeng atanapi tropis pikeun ngagunakeun alat-alat éta, sareng anu luhur. a...
    Maca deui
  • PILIHAN HEATSINK anu cocog pikeun alat semikonduktor kakuatan cooling

    PILIHAN HEATSINK anu cocog pikeun alat semikonduktor kakuatan cooling

    1. Cai cooling assembly of tilelep panas tur alat Mode cooling of rakitan ngawengku cooling alam kalawan tilelep panas, cooling hawa kapaksa sarta cooling cai.Dina raraga ngaktipkeun alat nu employ kinerja dipeunteun reliably dina aplikasi, perlu pikeun milih hiji cooling cai merenah ...
    Maca deui
  • Conto Pamilihan Alat pikeun Kontrol Transmisi Motor (soft starter)

    Sasak panyaarah thyristor tilu-fase diperlukeun pikeun ngadalikeun motor DC.Alat anu cocog penting pikeun mastikeun operasi stabil tina starter lemes pikeun ngontrol motor sareng éta kedah dipilih saluyu sareng hak motor sareng syarat sistem.Prinsip seleksi nyadiakeun ...
    Maca deui